ул. Гладстоун 34А
Бургас,
България
27.466153
42.493673
UserLikes
Име: ДИНЕВ АУДИО / DINEV AUDIO
Адрес: Бургас, ул. Гладстоун 34А
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.dinevaudio.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Електроника
Дейност:

Продажба на аудио и професионална аудио техника.

Ключови думи: озвучителни системи, озвучителна апаратура, озвучителна техника, озвучаване, аудио техника

CATALOG.BG > ДИНЕВ АУДИО / DINEV AUDIOВижте на картата

Facebook

За нас

Динев Аудио е сайт създаден в резултат на огромното търсене на озвучителна техника на добра цена и качество отговарящо на най-претенциозните вкусове на клиента. Ние можем да изградим вашата система за озвучение в максимално кратки срокове според техническата ни възможност да реагираме на цена, която ще ни посочите Вие.

В седем годишният си опит на пазара, сме доказали че сме професионалисти, като подбираме точно това, което Ви е необходимо според спецификата
ДИНЕВ АУДИО / DINEV AUDIO
на помещенията или други изисквания произлизащи в случаите когато става въпрос за мобилни системи на групи, DJ и т.н. Надяваме се каталога да Ви задоволи както с разнообразие, така и с финансово отражение на компонентите.

Телефоните на ДИНЕВ АУДИО са на разположение през цялата седмица, включително и неделя. Можете да се свържете с нас и от формата ни за контакти в сайта. С радост ще отговаряме на възникналите Ви питания или нуждата от съвет напълно безпла
ДИНЕВ АУДИО / DINEV AUDIO
тно.

За Ваше улеснение сме поместили и раздел за употребявана аудио техника, която сме се уверили, че не е дефектирала. На някои от артикулите даваме и гаранция. От 19-ти април отвори врати магазин на фирмата в Бургас на улица Гладстон №34 А.

Там можете да видите всички артикули от сайта, както и цялата ни гама домашни ситеми за озвучаване, любителски и професионални микрофони, усилватели, пултове, говорители, високочестотни драйвери, кабели и елементи.
 
Открийте ни в Google+